Brillenglazen

Harry Bergman Optiek werkt met de brillenglazen van HOYA. Dit bedrijf is er de afgelopen jaren in geslaagd brillenglazen steeds dunner en lichter te maken. Dat ziet er mooier uit, maar het bevordert vooral het draagcomfort. 

Brillenglas coatings

HOYA glazen kunnen worden voorzien van diverse coatings:

  • Geharde brillenglazen - De Hi-Vision LongLife coating is krasvaste laag. De coating filtert hinderlijke schitteringen overdag en ’s nachts en biedt extra comfort bij het werken met een beeldscherm of tijdens het rijden in het donker. Bovendien hechten water, stof, vet en vuil zich nauwelijks aan het glas.
  • Werken met beeldschermen - Intensief beeldschermgebruik kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid. HOYA BlueControl coating neutraliseert het blauwe schermlicht. Uw ogen blijven in een betere conditie, kijken wordt comfortabeler en kleuren natuurlijker.
  • UV coating - De UV coating absobeert voor het oog schadelijke UV-straling zelfs aan de achterkant van het glas. Reflecterende straling wordt daardoor voorkomen.

Multifocale glazen

Met multifocale glazen kunt u dichtbij en veraf zien door één brillenglas. Glasleverancier HOYA heeft een eigen slijptechniek ontwikkeld waardoor de vertekening minimaal wordt. Dit kijkt een stuk comfortabeler.

Gekleurde glazen

Bij Harry Bergman Optiek kunt u ook terecht voor zonneglazen of meekleurende glazen op sterkte. Kijk bij Zonnebrillen op onze website.